Tekstil ve Moda Tasarımı Bölümü Mezuniyet Defilesi ve SergiAyrıntı için tıklayınız... |
Hayat Boyu Öğrenme ve Eğitim FuarıHatay Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı "Milli Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü, Türkiye Ulusal Ajansı, Çankaya Belediyesi, Başkent Üniversitesi ve diğer üniversitelerden katılımcıların yer aldığı “Hatay Boyu Öğrenme ve Eğitim Fuarı” ATO Congresium Fuar ve Gösteri Merkezi’nde açıldı.... |
İtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliğiİtalyan Mutfağı Atölye Çalışması ve Tadım Etkinliği 16 Kasım Perşembe. Konuk Şef Michele Serafini eşliğinde Başkent Üniversitesi İtalya Büyükelçiliği Ankara Gastronomi Derneği katkılarıyla Dünya İtalyan Yemekleri Haftası içinde Thermopolium Gastronomi Akademisi’nde gerçekleştirildi. Etkinliğe; Başkent Üniversitesi... |
Kadın ve Gastronomi Etkinliği11-13 Kasım 2023 tarihlerinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümüz "Kadın ve Gastronomi" temalı harika bir uluslararası etkinliğe ev sahipliği yaptı. İspanya, Slovenya ve Türkiye'den gelen aralarında Michelin Yıldızı bulunan şefler 2 gün boyunca bölüm öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizle workshoplar düzenlediler.... |
Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın Yaşanan Deprem Felaketi ile İlgili Uluslararası GirişimleriReport on earthquake that hit Turkey and Syria Report from Baskent Unversity following thedevastating earthquake that hit Turkey and Syria Statement of The Transplantation Society’s support to the peopleof Syria and Turkey. |
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü FOX TV'deGüzel Sanatlar Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü FOX TV 'de Yayımlanan Süreyya Üzmez'in sunduğu Lezzet Tarifleri Programına Konuk Oldu. Programa Bölüm Başkanı Prof.Dr. Hakan TURGUT, Öğretim Elemanları Gamze EGE ve Servet Kazım GÜNEY yaptıkları uygulama yemekleri ile katkı... |
TROAD ve PAAFIS sahipliğinde "Yiyorum Mutluyum Etkinliği" gerçekleştirildi25 Eylül 2021 tarihinde Başkent Üniversitesinin desteklediği TROAD’ ın (Türkiye Özofagus Atrezisi Çocuk ve Aile Destek Derneği) PAAFIS (Pediatric Adolescent Adult Foregut Interdisciplinary Society) sahipliğinde gerçekleştirdiği “Yiyorum Mutluyum” etkinliğinde Gastronomi ve Mutfak Sanatları Programı Öğretim Üyesi... |
Satranç Müzesi ZiyaretiSayın Akın Gökyay ve Birten Gökyay’ın büyük bir özveriyle kurduğu, “Dünyanın En Büyük Satranç Koleksiyonu” olarak Guinness Rekorlar Kitabı’na giren Satranç Müzesini ziyaret ettik. Satranç ile ilgili projeler üzerinde sohbet ettik. Ziyaretimize Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Abdülkadir Varoğlu,... |