Başvuru

Başkent Üniversitesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimine Eleman Alımı Yapılacaktır.

a.    Üniversite ile Basın-Yayın Kurum ve Kuruluşları arasındaki ilişkileri koordine ederek haber ve bilgi akışını sağlamak.
b.    Üniversitenin faaliyet ve hizmetlerinin etkin bir şekilde halka tanıtılmasını sağlamak.
c.    Basın ve diğer kitle haberleşme araçlarında, Üniversite ile ilgili yayınlanan yazı ve haberleri devamlı şekilde izlemek, incelemek, değerlendirmek ve gerekli görülenleri makamın bilgisine sunmak.
d.    Üniversite ile ilgili, yazılı ve görsel basında yer alan haber ve yayınları takip ederek, gerçeği yansıtmayanları ilgili birimler nezdinde araştırarak Makamın bilgisi ve izni dahilinde tekzip edilmesini sağlamak.
e.    Basın İlan Kurumu aracılığı ile yapılması zorunlu olan ilanların en hızlı ve doğru olarak yayınlanmasını sağlamak.