İletişim Fakültesi Karma Sergisi 2

Sergi

15 MAYIS 2019 15.00 - 17 MAYIS 2019 17.00

15 Mayıs 2019 tarihinde saat 15.00’te açılışı yapılacak olan Başkent Üniversitesi İletişim Fakültesi Karma Sergisi 17 Mayıs 2019 tarihine kadar Başkent Üniversitesi Bağlıca Kampüsünde yer alan Galeri Başkent’te gezilebilecektir. Sergide, İletişim Fakültesi dersleri kapsamındagerçekleştirilen uygulama çalışmalarının yanı sıra, ders dışı etkinlikler kapsamında gerçekleştirilen öğrenci çalışmaları yer almaktadır. Bu kapsamda, kurumsal kimlik çalışmalarından illüstrasyonlara, kısa film, belgesel ve video çalışmalarından reklama, sosyal sorumluluk kampanyalarından basılı ve dijital medya uygulamalarına yıl boyunca iletişim, teknoloji ve sanat ara kesitinde teoriyi pratiğe aktaran çalışmalar sergi süresince ziyaretçilerin ilgisine sunulacaktır.