Diyabetik Yara İyileşmesi Çalıştayı ve Ideathon

Çalıştay

25 MAYIS 2021 09.00 - 02 HAZİRAN 2021 17.00

1-2 Haziran 2021 tarihlerinde gerçekleşecek çalıştay kapsamında Başkent Üniversitesi hekimleri ve hemşirelerinin Diyabetik Yara İyileşmesi yolaklarında karşılaşılan sorunlar hakkında sunumları gerçekleşecektir.

Panellerde belirtilen sorunlara yenilikçi çözümlerin geliştirildiği Ideathon 1 Haziran 2021 15:15’te başlayıp 2 Haziran 2021 saat 14:00'te sona erecektir. Yarışmaya katılan ekipler fikirlerini jüriye sunacaktır.

En iyi 5 projeye Başkent Üniversitesi Bilimsel Araştırma Projeleri Finansman Desteği ve laboratuvar ve ofis imkânları sağlanacaktır. Bu sayede ekipler fikirlerini hayata geçirme fırsatı yakalayabileceklerdir.

Başvuru için afişteki QR Kodu taratabilir, web sitemizi ziyaret edebilir veya aşağıdaki linke tıklayabilirsiniz.

Son başvuru tarihi: 29 Mayıs 2021

Tüm araştırmacı ve öğrencilerimizi Diyabetik Yara İyileşmesi Çalıştayı'nda görmekten mutluluk duyacağız.